Law 6

Naša istorija

Knjgovodstvena agencija Rakočević COM je porodična kompanija, osnovana od strane Jovaša Rakočevića,1992. godine, prvo kao ortačko društvo, nakon toga i kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Nakon odlaska u penziju, kompaniju preuzima ćerka osnivača, novi izvršna direktorica i vlasnica agencije, Ljubinka Popović.

Dugi niz godina njegujemo povjerenje klijenata, koji su sa nama od osnivanja Knjigovodstvene agencije u Podgorici. Poslujemo sa kompanijama koje se bave ugostiteljstvom, maloprodajom, proizvodnjom, gradjevinom, konsaltingom, veleprodajom, distribucijom. 

Ukoliko ste zainteresovani za računovodstvene usluge, obratite nam se putem stranice KONTAKT.

Vaša knjigovodstvena agencija Rakočević COM, Podgorica.

NAŠ TIM

Ljubinka Popovic Knjigovodja Izvrsni Direktor

Ljubinka Popović

Izvršni Direktor i Osnivač

Ljubinka Popović je naš izvršni direktor i ključni član tima naše firme, knjigovodja.me. Njena posvećenost, stručnost i liderstvo doprinose našem uspjehu. Ljubinka je odgovorna za vođenje tima i osiguravanje kvaliteta naših usluga. Sa njom na čelu, naša firma je pouzdan partner za vaše knjigovodstvene potrebe.

Sonja Pajovic Knjigovodja Kalkulant

Sonja Pajović

Kalkulant

Sonja Pajović je naša stručna kalkulantkinja u našoj firmi. Sa njenom preciznošću i analitičkim pristupom, Sonja je ključni član našeg tima. Njeno bogato iskustvo u računovodstvu i finansijama čini je neprocenjivim resursom za naše klijente. Sonja je posvećena pružanju najboljih usluga i rješenja za vaše poslovne potrebe.

Milic Popovic Ljudski Resursi

Milić Popović

Eksterni Konsultant u Ljudskim Resursima

Milic Popović je naš eksterni konsultant za ljudske resurse. Svojim stručnim savjetima i iskustvom u upravljanju ljudskim resursima, Milic unapređuje efikasnost našeg tima. Njegova posvećenost razvoju zaposlenih i optimizaciji HR procesa čini ga ključnim članom naše organizacije, obezbeđujući kvalitetnu podršku našim klijentima u oblasti ljudskih resursa.

NAŠI KLIJENTI