Često se menadžment ljudskih resursa (HR) u preduzećima zapostavlja ili se gubi u moru drugih obaveza. Razumjevanje važnosti efikasne organizacije i upravljanja timom je ključ za uspjeh svakog preduzeća. To je razlog zašto je Rakočević COM, u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i kompanijom Progmata, razvio specijalizovani softver za menadžment ljudskih resursa. Naš softver je fleksibilan i redovno se ažurira, pružajući sljedeće mogućnosti:

– Unos svih zaposlenih u bazu sa potrebnim informacijama

– Priprema ugovora o radu i drugih ključnih dokumenata

– Organizacija treninga i teambuildinga za zaposlene

– Prijavljivanje zaposlenih na socijalno i zdravstveno osiguranje

– Priprema rješenja o otkazu i godišnjem odmoru, između ostalog

Osim toga, ako preferirate da se ne bavite ovim zadacima sami, naš tim specijalista za ljudske resurse može sve odraditi za vas. Ako ste zainteresovani da saznate kako naš program za menadžment ljudskih resursa može unaprijediti vaše poslovanje, nudimo mogućnost testiranja softvera.

Obratite nam se putem naše kontakt stranice za više informacija. Efikasno upravljanje ljudskim resursima je kritično za uspjeh svake organizacije. Zahvaljujući našem softveru i timu stručnjaka, možete se fokusirati na ono što najbolje radite, dok mi vodimo brigu o vašem timu.

Za nas, vaš uspjeh je naša najveća nagrada.