Kada pomislite na računovodstvene agencije, prva stvar koja vam vjerovatno pada na pamet su brojevi, fakture i porezi. Međutim, Rakočević COM iz Podgorice pruža mnogo više od klasičnih računovodstvenih usluga.

Nudimo širok spektar administrativnih i pravnih usluga koji će vašem poslovanju pružiti dodatnu vrijednost. Naši zaposleni su specijalisti u različitim domenima, uključujući administraciju, radno pravo, i zakone koji se tiču obligacionih odnosa, privrednih društava, stranaca i mnogih drugih. Takođe smo tu da vam pomognemo sa pripremom zahtijeva, molbi i obrazaca.

Naša agencija vam može pomoći sa elektronskim bankarstvom, izvršavanjem plaćanja, i pripremom virmana za lično ili online plaćanje, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Od preuzimanja i uplate gotovine do izvršavanja online plaćanja, mi pokrivamo sve. Ukoliko vam je potrebna administrativna adresa za vašu kompaniju, Rakočević COM je pravo mjesto za vas.

Nudimo usluge čuvanja zakonski potrebne dokumentacije, i možete koristiti našu adresu kao vašu za prijem pošte. Od računovodstva i administracije do pravnih usluga, Rakočević COM iz Podgorice je kompletan partner za vaše poslovne potrebe.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći vašem poslovanju da raste i prosperira.