Finansijska stabilnost i efikasnost su među najvećim izazovima sa kojima se preduzeća suočavaju, a često se ključni detalji u vezi sa porezima predvide ili se pogrešno interpretiraju. Naša misija u Rakočević COM je da vam pomognemo kako biste maksimalno iskoristili svoj poreski potencijal kroz stručno savjetovanje i reviziju. Naši iskusni poreski savjetnici pružaju reviziju vašeg cjelokupnog poslovanja. Pregled finansijskih izvještaja, bilansa, glavne knjige i drugih dokumenata omogućava nam da identifikujemo oblasti u kojima možete smanjiti troškove i optimizovati poreze na legalan način.

Poreski zakoni i regulative su dinamični i podložni promjenama. Zbog toga je kontinuirana edukacija našeg tima prioritet. Redovno pratimo seminare, aktuelnu poresku praksu i održavamo blisku komunikaciju sa Poreskom upravom. To nam omogućava da vas obavjestimo o svim značajnim novostima i kako one utiču na vaše poslovanje.

Šta možemo uraditi za vas?

– Povraćaj PDV-a: Pripremamo kompletnu dokumentaciju za povraćaj PDV-a.

– Kompenzacija PDV-a: Ako imate pravo na kompenzaciju, možemo je za vas realizovati.

– Povraćaj poreza i doprinosa: Ako ste više platili poreze i doprinose, pomoći ćemo vam da vratite novac.

– Savjeti: Pružamo savjete u vezi sa zaradama, porezima na imovinu, PDV-om i drugim porezima.

U eri kompleksnih finansijskih izazova, stručan poreski savjet može biti razlika između poslovnog uspjeha i neuspjeha. Sa Rakočević COM kao vašim partnerom u poreskom savjetovanju, možete biti sigurni da je vaša poreska efikasnost u najboljim rukama.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite za besplatne konsultacije.